www.refresh-your-life.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Herbalife 24

HERBALIFE-24

Over onze producten Herbalife24

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen – of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.

Elke productbatch die we produceren is door derde partijen getest op verboden stoffen zodat u het product volledig kunt vertrouwen. U kunt er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, ook precies is wat in het product zit. De H24-producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen. Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Hydrate bevat Sucralose om calorieën en suiker te vermijden.

Herbalife24. Voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter.™

Alle producten van Herbalife24 zijn getest op verboden stoffen zodat u volledig op onze producten kunt vertrouwen.

Herbalife24 Formula 1

SportHoogwaardige prestaties beginnen bij goede voeding. Deze gezonde maaltijd kan op elk moment van de dag worden gegeten en is speciaal ontworpen voor de dagelijkse voedingsbehoeften van sporters.

•Melkeiwit ondersteunt de magere spiermassa
•Mix van koolhydraten zorgt voor directe en langdurige energie
•Antioxidantbescherming van vitaminen C, E en selenium
•Bevat L-Glutamine

24-uurs ondersteunende sportvoeding


voedings waardeHerbalife24 Hydrate

HydrateEen hypotone drank zonder calorieën voor snel vochtherstel. Ongeacht uw sportniveau, op elk moment van de dag; 's ochtends, tijdens het sporten of zelfs 's nachts om gehydrateerd te blijven.

•Hydratatie overal, voor iedereen
•100% ADH van de antioxdantvitamine C
•Bevat elektrolyten, natrium, calcium en magnesium voor snel herstel van het lichaamsvocht
•Weinig calorieën en suikervrij
•Energiebron met vitaminen B waaronder B1 en B12

24-uurs ondersteunende sportvoedingvoedings waarde
Herbalife24 Prolong

Tijdens langdurig of intensief sporten biedt Prolong een koolhydraatmix van twee bronnen voor langdurige energie, terwijl de weiproteïne de spiersynthese en –herstel ondersteunt. Allemaal met een subtiele smaak die lekker wegdrinkt.*

•Langdurige prestaties met koolhydraten afkomstig van twee bronnen, proteïne en natrium *
•Met proteïne ter ondersteuning van de spiersynthese en -herstel *
•B-vitaminen, waaronder B1 en B12, ondersteunt de energiestofwisseling *
•100% ADH van vitaminen C helpen vrije radicalen te bestrijden *
•Isotone formule voor de efficiënte opname van koolhydraten en vocht *
* Deze verklaringen zijn niet geevalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te behandelen, genezen, voorkomen of vaststellen.


24-uurs ondersteunende sportvoedingvoedings waardeHerbalife24 Rebuild enduance

Rebuild EnduranceRebuild Endurance is ontworpen voor snel herstel met een unieke mix van koolhydraten en proteïne ter ondersteuning van de aanvulling van het glycogeen voor de spieren en het heropbouwen van de spieren tijdens de belangrijke periode na het sporten. *

•Rijk aan proteïne, van melkproteïneconcentraat en weiproteïe-isolaat *
•L-Glutamine ter ondersteuning van het immuunsysteem dat onder druk komt te staan door te sporten *
•Bevat het aminozuur L-carnitine om spierstofwisseling en –herstel te bevorderen na het sporten *


* Deze verklaringen zijn niet geevalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te behandelen, genezen, voorkomen of vaststellen.


24-uurs ondersteunende sportvoedingvoedings waarde
Herbalife24 Rebuild strength

Beter langdurig spieropbouw en -herstel. *

Bevat veel proteïne, met koolhydraten, speciale mix voor aminozuren voor vermoeide spieren na anaëroob sporten.

•Bevat per portie 25g hoogwaardige zuivelproteïne, plus L-glutamine en vertakte aminozuren (BCAA’s) *
•IJzer ter verbetring van de aanmaak van rode bloedlichaampjes en de levering van zuurstof naar alle weefsels *
•BCAA’s ter ondersteuning van de spiersynthese en sneller spierherstel na het sporten *
* Deze verklaringen zijn niet geevalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te behandelen, genezen, voorkomen of vaststellen.24-uurs ondersteunende sportvoedingvoedings waardeTerug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu
Refresh-je-leven </ TITLE> <META NAME="keywords" CONTENT="herbalife"> <META NAME="Description" CONTENT="vitaal worden afslanken aankomen sportprestaties verbeteren"> <META NAME="author" CONTENT="benjilacet@planet.nl"> <! - Meta Tags gegenereerd door http://submitexpress.com/metatag.html -> </ HEAD> <div id="imShowBoxBG" style="display: none;" onclick="imShowBoxHide()"></div> <div id="imShowBoxContainer" style="display: none;" onclick="imShowBoxHide()"><div id="imShowBox" style="height: 200px; width: 200px;"></div></div> <div id="imBGSound"></div> <div id="imToolTip"><script type="text/javascript">var imt = new IMTip;</script></div> <script type="text/javascript">imPreloadImages('res/immnu_01b.gif,res/immnu_02b.gif,res/immnu_03b.gif,res/immnu_04b.gif,res/immnu_05b.gif,res/immnu_06b.gif,res/immnu_07b.gif,res/immnu_08b.gif,res/immnu_09b.gif,res/immnu_10b.gif,res/immnu_11b.gif,res/immnu_12b.gif,res/immnu_13b.gif,res/immnu_14b.gif,res/immnu_15b.gif,res/immnu_16b.gif,res/immnu_17b.gif,res/immnu_18b.gif,res/immnu_19b.gif,res/immnu_20b.gif')</script> </body> </html>